Een maatwerk keuken van Dutch Kitchen Design

Een nieuwe woning, een verbouwd huis… met de keuken als het kloppend hart. Waar niet alleen wordt gekookt en gegeten maar  vooral ook gepraat en gedeeld, gelachen en gehuild. Waar wordt geleefd.

Ik, Dennis Kooijman, vertaal met Dutch Kitchen Design uiteenlopende keukenwensen naar de realiteit. Met een nuchter en degelijk advies buiten de lijntjes kleuren, dat is mijn specialiteit. Met jouw smaak en mijn advies krijg jij de maatwerk keuken die je zoekt.

“Exclusief design voor iedere klant!”

Heb je een vraag over mijn werkwijze?

Gebruik onderstaand formulier en ik zal snel antwoord geven.
Heb je liever nog sneller antwoord? 06-14705211

  BOUWTEKENING

  Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen zonder keuken opgeleverd. Alleen de aansluitingen worden tijdens de afbouw geplaatst, volgens een gedetailleerde bouwtekening. Dutch Kitchen Design is gespecialiseerd in de virtuele weergave van de toekomst. Zowel 2D als 3D.

  MATERIAAL

  Tegenwoordig conformeren wij ons niet meer aan de ongeschreven regels. Dutch Kitchen Design vindt combinaties in schijnbare tegenstellingen. Een spannende mix van materialen. Steen, staal, hout of kunststof. Rauw of glad gepolijst. Altijd verrassend bij elkaar passend.

  APPARATUUR

  De dimensie van het koken bepaal je zelf. Dutch Kitchen Design levert apparatuur van uiteen lopende merken. Pitt Cooking, puur, krachtig en efficiënt koken. Wave Kitchen Products voor goede keukenventilatie, functioneel maar ook decoratief. Kitchen Aid, kwalitatief hoogstaande, stijlvolle en optimaal presterende apparaten.  Quooker, de alles-in-een-kraan.